.

.

23 Mayıs 2015 Cumartesi

İSTANBUL KOVANDAN SOFRAYA ARI ÜRÜNLERİ KONGRESİ

İstanbul Sheraton hotel de düzenlenen Kovanda Sofraya 2015 Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresine izleyici olarak katıldık.

Kongreye Türkiyeden çeşitli üniversitelerden ve dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda bilim insanı katılmıştı.
Sunumlar çoğunlukla İngilizceydi fakat çevirmenler sayesinde çok rahat dinleyebiliyorduk.Kongre bana göre arıcıya değilde genelde Akademisyenlere hitap ediyordu ve giriş ücretliydi.Ama yinede benim açımdan çok verimliydi.Zaten salonda bulunan arıcı sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi.


   Kongreye aslında sezonun yoğunluğundan dolayı gidemeyecektim çünkü Mayıs ayında birgün benim için çok büyük zaman, ama benim için çok değerli dostum Cihan  Sancak ın ısrarıyla gitmek zorunda kaldım. Bir gün sonra Umre ye gideceği halde bütün gününü bana ayırdı ,kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.


Yemek arasında  (Bu arada yemekler bir Bal firması tarafından karşılandı.) otelin son katı 25. kattan İstanbul manzaraları.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder